Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тиквено парти на 115-ия ден от антиправителствените протести

Снимка: БГНЕС

“Да сготвим Бойко!” – под това мото ще премине 115-ият ден от протестите с искането за оставка на правителството и на главния прокурор. “Отровното трио” призовава гражданите да отбележат празника Хелоуин на площада с голямо тиквено парти. “Всички могат да носят уреди за дълбане на тикви, маркери за рисуване, свещи, за да покажем колко малко семки има нашата национална Тиква”, пише на фейсбук страницата им.
Снощният протест премина спокойно с обичайната едночасова блокада на “Орлов мост”. Протестиращи се събраха и пред сградата на Българската национална телевизия.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Стартира директна нискотарифна авиолиния Истанбул-София

В резултат на колективните усилия на много институции от 1 май 2024 г. стартират директните полети на нискотарифната авиокомпания "Пегасус" между Истанбул и София. Това съобщават във Фейсбук от Посолството на България в Турция. Редовните полети ще..

публикувано на 25.04.24 в 16:15

Миньори блокираха центъра на София срещу либерализацията на тока и съкращенията

Хиляди миньори и енергетици, членове на двата профсъюза КНСБ и КТ "Подкрепа", се събраха на протест в пространството между сградите на Народното събрание и Министерския съвет в София. Протестиращите настояха парламентът да гласува отлагане на..

публикувано на 25.04.24 в 15:08
Ангел Кунчев

Намираме се в началото на национална епидемия от коклюш

Близо 400 случаи на коклюш са регистрирани, намираме се в началото на национална епидемия, заяви пред Нова тв главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев. Той добави, че само в понеделник и вторник са установени нови 70 болни.  Ангел..

публикувано на 25.04.24 в 11:07