Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Христо Стоичков се сбогува през социалната мрежа с Диего Марадона

Снимка: Facebook /H8S Hristo Stoichkov

Носителят на "Златната топка" за 1994 година Христо Стоичков не подмина тъжната новина за неочакваната смърт на едно от най-големите футболни величия от близкото минало Диего Марадона.

„Отиде си дон Диего“ - написа Стоичков в профила на своя бранд H8S във фейсбук. „Идол, на когото винаги ще се възхищавам. Дори в лоши моменти никога не съм спирал да го обичам. Ако на небето има футболен трон, то той е за теб! Почивай в мир, амиго! Благодаря ти за всичко!", добавя Стоичков, като публикува и снимка от бенефиса на Дон Диего, в който участие взема и „Камата“.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Салимова постигна реми срещу лидерката в Турнира на претендентките

Нургюл Салимова постигна реми с бившата световна шампионка Тан Чжони от Китай в петия кръг от Турнира на претендентките в Торонто. С черните фигури 20-годишната българка изигра много спокойно партията си срещу водачката във временното..

публикувано на 10.04.24 в 12:35
Нургюл Салимова

Нургюл Салимова записа първа победа в Турнира на претендентките

Нургюл Салимова записа първа победа в Турнира на претендентките Нургюл Салимова постигна първа победа в Турнира на претендентките за световната титла по шахмат при жените в Торонто. В IV кръг от надпреварата в канадския град 20-годишната..

публикувано на 08.04.24 в 10:10

ЦСКА надви "Левски" във вечното дерби

Отборът на ЦСКА-София победи "Левски" с 2:0 в дербито от 28-ия кръг на Първа лига. Червените не дадоха шансове на съперника си пред над 30 000 зрители на Националния стадион "Васил Левски".  На мач като на война - рекордни количества бомбички за..

публикувано на 07.04.24 в 17:18