Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Авария затруднява комуникацията с българското посолство в Лондон

Българското посолство в Лондон
Снимка: архив

Голяма авария в мрежата на „Бритиш телеком“ в района на българското посолство в Лондон нарушава комуникацията с нашата мисия в британската столица, информира на сайта си посолството. Налице е сериозен проблем с телефонните линии и с интернет връзката.

„Бритиш телеком“ е информирало дипломатическото ни представителство, че усилено работи по отстраняване на аварията и за възстановяване на прекъснатите линии, но генерално решение на въпроса се очаква едва в края на годината.

За да се осигури връзка на гражданите с Консулската служба до тогава, българското посолството предоставя четири временни номера. 

За справки и получаване на информация можете да се свързвате с Консулската служба между 9:00 и 17:30 часа в работни дни на следните временни телефонни линии:

  • +44 20 7589 3763
  • +44 777 111 2905
  • +44 777 118 4627
  • +44 776 502 5942

Поради липсата и на интернет, от посолството ни в Лондон призовават гражданите да отправят запитванията си по телефона, а не чрез имейл.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Разрешения за работа на чужденци в България извън Синята карта

В отговор на слушателски въпрос в серия от публикации Радио България представя на своята многоезична аудитория документите, даващи право за пребиваване и работа в България на чужди граждани на трети страни. В предишния материал от поредицата..

публикувано на 22.04.24 в 10:25

Леко повишаване на температурите в понеделник

През нощта от запад валежите временно ще спрат. В понеделник облачността ще бъде променлива, често намаляваща до предимно слънчево време. Ще бъде ветровито с умерен, в Дунавската равнина и Източна България – силен вятър от запад-северозапад...

публикувано на 21.04.24 в 18:30

Трима души получиха нови органи след трансплантация

Трима души получиха шанс за втори живот след донорска ситуация, осъществена от екип на “Пирогов” с координатор д-р Христо Христов, съобщиха от изпълнителната агенция “Медицински надзор“. Близките на изпаднал в мозъчна смърт петдесет и девет..

публикувано на 21.04.24 в 13:35