Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гърция направи дарение за Covid отделението на Военномедицинската академия

Снимка: Посолство на Гърция в България

По инициатива на посолството на Гърция в България и съвместно с Гръцкия бизнес съвет в България (HBCB) в полза на Военномедицинската академия в София е направено парично дарение в размер на 15 000 лв. За това съобщават от посолството на Гърция в София. Сумата е събрана по време на коледните празници и ще бъде използвана за подсилването на отделението за борба с Covid-19 на медицинското заведение.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

ЦИК

"Избираме заедно" – слоганът за изборите за Евро- и български парламент

От 16 април Централната избирателна комисия започва разяснителна кампания за предстоящите избори 2 в 1 - за Евро- и български парламент, насрочени за 9 юни, предаде репортерката на БНР Цветелина Стоянова. Слоганът за изборите ще бъде „Избираме..

публикувано на 15.04.24 в 18:16

Над 1 милион лева от "Америка за България" за туризма в българския Северозапад

17 проекта са одобрени за финансиране в конкурса "Развитие на туризма в Северозападна България и по поречието на река Дунав" на Фондация "Америка за България". За тях ще бъдат предоставени 1 312 000 лв. за развитието на туристически продукти и..

публикувано на 15.04.24 в 18:06

"Зелено движение" напуска ПП-ДБ

След широко допитване до членовете си партия "Зелено движение" напуска коалиция "Продължаваме промяната" – "Демократична България" и ще се яви на европейските и предсрочните парламентарни избори на 9 юни отделно. Предстои да бъде решено дали тя..

публикувано на 15.04.24 в 17:56