Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изберете българското Черноморие за безопасна почивка

Тюленово
Снимка: БГНЕС

„Изберете България за безопасна почивка“ – това е призивът, с който страната ни се обръща към родни и чужди туристи за предстоящото лято. В социалните мрежи вече се върти рекламно видео, представящо красотата на българското Черноморие.
 



Напомняме, че за старт на летния туристически сезон бе определена датата 1 май, въведени са и единни противоепидемични правила за туристическите обекти.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Google актуализира функцията си за навигация с нови снимки от нашата страна

Колите на Google Street View отново ще прекосят България тази година. През следващите месеци те ще посетят над 25 града, сред които Смолян, Златоград, Исперих, Кърджали и Перник. Целта, освен да се актуализират изображенията на градовете и пътищата,..

публикувано на 06.04.24 в 09:10

Пътувай емоционално – туризмът като автентично преживяване и уединение с природата

Свръх туризмът, причинен от невиждания бум на пътуванията след края на епидемията е причина хората да търсят алтернатива на общоприетите представи за почивка. Особено сред по-младите поколения има пресищане от стандартните екскурзии до известни..

публикувано на 04.04.24 в 10:10

"А place of many stories" – южното ни Черноморие с нов рекламен клип (ВИДЕО)

"А place of many stories" или "Място с много истории“ – така се нарича най-новият клип, който рекламира възможностите за летен отдих и развлечения на южното ни Черноморие. Видеото е насочено предимно към пазарите във Великобритания и Средна Европа и..

публикувано на 31.03.24 в 09:10