Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Медийният регулатор: БНР спазва принципа за плурализъм

Снимка: Ани Петрова

БНР изпълнява обществената си мисия и спазва изискването на Закона за радиото и телевизията за плурализъм на гледните точки. Това се посочва в заключенията на Съвета за електронни медии по отчета на генералния директор на Българското национално радио Андон Балтаков за 2020 г.

Документът беше приет с четири гласа "за" и един "въздържал се" от членовете на регулатора. През трудната пандемична 2020 г. общественото радио е постигнало финансова стабилност и е развило програмното си съдържание, се отбелязва още в заключението на Съвета.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

На кого и как се издава Синя карта на ЕС за право на работа в България?

Радио България като програма на БНР, излизаща на 11 езика, има аудитория, пръсната на шест континента. Част от нея е със специално отношение към страната ни и желае да научи повече за нейната история, култура, традиции и настояще, а друга – иска да..

публикувано на 15.04.24 в 12:10

34 градуса максимална температура в понеделник

В понеделник ще бъде слънчево с разкъсана висока облачност. Вятърът от юг-югозапад ще се усили до умерен и с него дневните температури още ще се повишат. Минималните температури ще бъдат между 9° и 14°, в София – 10°, а максималните – между 29° и 34°,..

публикувано на 14.04.24 в 18:30
Васил Терзиев

Столичният кмет: Ще има промени в такса смет

С въвеждането на регламента “Замърсителят плаща” ще настъпят промени в такса смет за софиянци, съобщи пред бТВ кметът Васил Терзиев. В момента в общината правят разчети и когато са готови, ще бъде споделена рамката, за да се подготвят хората.  “..

публикувано на 14.04.24 в 11:31