Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Днес отварят молове и казина

Снимка: БГНЕС

От 16 април се разрешават посещенията в игралните зали и казина при използване на не повече от 50% от капацитета им. Отпадат и ограниченията за работа на обектите, разположени в големите търговски центрове. Това става със заповед на министъра на здравеопазването от 8 април 2021 г. 

От 29 април следва отваряне на дискотеки и барове при използване на не повече от 50% от капацитета им.

Още от категорията

Жълт код за валежи в 10 области на Западна България

Във вторник от сутринта над Северна и Западна България ще се развива купесто-дъждовна облачност с краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици и временно усилване на вятъра. Има условия за локални значителни дъждове и градушки. В югоизточната..

публикувано на 19.07.21 в 16:25

Всяка година 30 хиляди българи се диагностицират с онкозаболяване

В последните близо две години светът живее със страха, опасенията и борбата срещу Ковид-19 и сякаш на моменти всички ние забравихме за другите здравни „войни“, които човечеството води. Една от тях е с онкологичните заболявания. Според статистиката, през..

публикувано на 19.07.21 в 11:08

Леко разхлабване на мерките за пътуващите българи до Англия и Шотландия

От 19 юли отпада изискването за 10 дневна карантина за пристигащите от България в Англия и Шотландия. По информация на българското посолство в Лондон това става, след като, като България бе включена в „зеления“ списък за пътуващите към..

публикувано на 19.07.21 в 08:59