Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Българският младежки Червен кръст провежда Национална кампания #УмножиДоброто

Снимка: архив

Българският младежки Червен кръст започна Национална кампания #УмножиДоброто по повод Деня на Земята и отбелязването на 100-годишнината на младежката организация. Инициативата се осъществява в периода 22 - 25 април, като в цялата страна ще бъдат засадени 100 дръвчета от доброволци, служители и приятели на организацията. Всички дръвчета са дарени от Гората.бг.

Целта на кампанията е да насочи вниманието на обществото към екологията и климатичните промени.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

ген. Съби Събев

Почина генерал Съби Събев - първият национален представител на България в НАТО

Почина генерал-майорът от резерва Съби Събев. От 1 октомври 2002 до 23 декември 2004 г. е той е първият национален военен представител на България в главната квартира на НАТО в Брюксел. "Днес България губи един убеден евроатлантик и непримирим застъпник за..

публикувано на 24.03.24 в 12:33

Община Бургас предоставя полезна информация и услуги в онлайн среда

Дигиталното портфолио на местната власт в Бургас, известно като "Смарт Бургас“ вече има ново попълнение –  чатботът "Смарти" . Това е полезен дигитален инструмент, който обединява услугите на Общината в популярен и лесен за достъп и интеракция канал...

публикувано на 24.03.24 в 10:45

С мотошествие Фондация „Искам бебе“ отбелязва 17-ия си рожден ден

Фондация „Искам бебе“ отбелязва днес 17-ия си рожден ден с мотошествие в подкрепа на донорството на яйцеклетки. То ще потегли в 11:30 часа от "Княз Александър І" към Университета за национално и световно стопанство, където обществеността ще бъде..

публикувано на 24.03.24 в 10:18