Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Приключенски гурме тур „Лов на трюфели“ край Балчик

Снимка: Facebook / @truffle.hunting.tours.bg

За сметка на традиционния туризъм в пандемията разцъфтява алтернативният. Такъв е новият гурме приключенски тур Лов на трюфели край Балчик. От Асоциация „Български трюфел“ с нетърпение очакват туристите, за да им представят тайнствения свят на деликатесните гъби. 


Интерес към новото предложение вече са заявили гости от Чехия, Полша, Франция, рускоговорящите страни, от съседна Гърция и дори и от Страната на изгряващото слънце – Япония, съобщи БНР – Варна.

Снимки: БНР-Варна и Facebook / @truffle.hunting.tours.bg

Още от категорията

Летовниците в черноморския ни курорт “Албена“ събират тен с книга в ръка

Дори да сте забравили да си вземете книга за почивката ви в „Албена“, това не означава, че ще останете без четиво това лято. От плажната библиотека във ваканционното селище на Северното ни крайбрежие, туристите могат безплатно да си..

публикувано на 10.07.21 в 16:10

Безплатни туристически карти за гостите на Варна и близките курорти

Това лято туристите, избрали да отдъхват в северната ни морска столица или в близките комплекси, получават безплатна туристическа карта с полезна информация за културно-историческото наследство в района, както и за линиите на градския транспорт,..

публикувано на 10.07.21 в 09:20

Летен фестивал в планината до София − Витоша

Седмото издание на Витоша летен фест днес ще зарадва хиляди любители на планината и спорта. Събитието започва в 11 часа на поляната пред хижа Момина скала в планината до София − Витоша. Спортният празник включва състезания, песни, танци,..

публикувано на 10.07.21 в 05:00