Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Приключенски гурме тур „Лов на трюфели“ край Балчик

Снимка: Facebook / @truffle.hunting.tours.bg

За сметка на традиционния туризъм в пандемията разцъфтява алтернативният. Такъв е новият гурме приключенски тур Лов на трюфели край Балчик. От Асоциация „Български трюфел“ с нетърпение очакват туристите, за да им представят тайнствения свят на деликатесните гъби. 


Интерес към новото предложение вече са заявили гости от Чехия, Полша, Франция, рускоговорящите страни, от съседна Гърция и дори и от Страната на изгряващото слънце – Япония, съобщи БНР – Варна.

Снимки: БНР-Варна и Facebook / @truffle.hunting.tours.bg

Още от категорията

Ник Джейкъбсън

Адреналин и плажни емоции в Бургас през уикенда

Да летиш на гребена на вълната или да се спуснеш с парапланер над морето гарантира уникално и неповторимо изживяване. И това са само част от предложенията за Бургас през този уикенд. Усещането за атракция ще подсили един от най-ексцентричните..

публикувано на 26.06.21 в 07:05

Облекчават влизането за български граждани в Кипър

От 24 юни българските граждани могат да влизат в Кипър без изискване за представяне на отрицателен PCR тест. По информация на българското посолство в Никозия остава в сила задълженията при влизане в Кипър да се направи онлайн регистрация в..

публикувано на 24.06.21 в 13:17

Хиляди българи губят почивката си в Гърция

Проблемен гръцки туроператор може да остави 150 000 българи без почивка това лято. „Музенидис травелс“ през която минават около 70%  от почивките на българските туристи в цяла Гърция обяви, че не може да изпълни поетите задължения до 31 юли...

публикувано на 24.06.21 в 11:05