Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ПФК "Левски" представи желаещия да инвестира в него Джоузеф Диксън

Джоузеф Диксън
Снимка: БГНЕС

Заявилият интерес да инвестира в емблематичния български футболен клуб "Левски" британец Джоузеф Диксън беше представен днес на специална пресконференция.

„От около шест месеца преговаряме. Това е най-голямата спортна марка в държавата. Идеята е да инвестираме средства не само в построяването на нов стадион, а и на търговски център", обяви Диксън. Той поясни, че гледа на инвестицията в дългосрочен план, така че футболният клуб да може да се издържа сам. "Не представлявам никого”, посочи кандидат-инвеститорът. По думите му, зад него стоят американски финансови институции, които са готови да вложат 250 милиона долара, като причината да му бъде доверено такова финансиране, са редицата успешни проекти, които той е имал в САЩ.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Снимка: Sport PR Events Managment

Плувният маратонец Петър Стойчев прекоси Гибралтарския проток

Петър Стойчев стана първият българин, преплувал протока Гибралтар по правилата на Oceans seven без неопрен. Стойчев измина разстоянието от 16,4 км. между скалите от европейския бряг в испанския град Тарифа до африканския бряг в Мароко за 3 ч. и 46..

публикувано на 16.04.24 в 13:45
Стилияна Николова

Стилияна Николова завоюва два златни и един сребърен медал на финалите в София

Пет медала е равносметката от днешния последен ден на Световната купа по художествена гимнастика в София. Втората в многобоя Стилияна Николова спечели златните медали на топка и лента и сребърния на обръч. Шампионката Боряна Калейн пък стана..

публикувано на 14.04.24 в 17:15
Габриела (вляво) и Стефани Стоеви

Европейски финал за Габриела и Стефани Стоеви

Габриела и Стефани Стоеви се класираха с лекота за финала на двойки на европейското първенство по бадминтон в Саарбрюкен, Германия. Състезанието е последна квалификация за олимпийските игри в Париж. На полуфинала трикратните европейски шампионки..

публикувано на 14.04.24 в 12:03