Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Представиха по-приемлива ценова оферта за машинния вот

Снимка: Ани Петрова

Фирмата "Сиела Норма" представи пред Централната избирателна комисия ценова оферта за осигуряване на машинния парламентарен вот на 11 юли, която се вмества в пределната определена от ЦИК - 4 350 000 лв. При официалните преговори по тази обществена поръчка фирмата обяви, че няма възможност да намали допълнително разходите си, както поиска комисията. 

Говорителят на ЦИК Росица Матева коментира пред БНР, че ще се обсъди възможността да бъде обявена друга обществена поръчка за доставка на допълнителни машини за гласуване.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България днес – 28 март 2024 г.

В "България днес" на 28 март ще проверим каква е ситуацията на Летище София два дни преди приемането на България в Шенген по въздух и море, след това ще разкажем малко известната история на българската доброволческа рота № 4093, част от НАТО в разгара на..

публикувано на 28.03.24 в 19:00

На Летище София преди присъединяването ни към Шенген по въздух и вода

На 31 март България и Румъния се присъединяват към Шенгенското пространство по въздух и вода. Австрия остава последният препъникамък, който спира двете страни в стремежа им към пълноправно членство в европейското пространство на свободно движение без..

публикувано на 28.03.24 в 12:40

Изложба представя 20-годишната история на България в НАТО

Изложба, отбелязваща двадесетата годишнина от членството на Република България в НАТО, ще бъде открита на 28 март в Националния военноисторически музей в София. Експозицията е озаглавена "Българската армия – 20 години част от НАТО"..

публикувано на 28.03.24 в 06:25