Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кабинетът ще отчете дейността си

Стефан Янев
Снимка: gov.bg

Служебното правителство днес ще представи пред журналисти отчет за своята дейност от встъпването си в длъжност преди един месец, съобщиха от правителствената пресслужба.
 
На брифинга ще участват премиерът Стефан Янев, вицепремиерите по икономическите и социалните политики и по управлението на европейските средства Гълъб Донев и Атанас Пеканов, както и икономическият министър Кирил Петков, финансовият министър Асен Василев и здравният министър д-р Стойчо Кацаров.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

БСП ще работи за широко ляво обединение

Българската социалистическа партия ще покани на 1 май т.г. над 25 партии в левия спектър, както и над 20 близки по идеология граждански сдружения и неправителствени организации, съобщи лидерът Корнелия Нинова след днешния Национален съвет. “ Ще..

публикувано на 13.04.24 в 16:19
Стефан Димитров

Подготовката на изборите зад граница върви по план

От Министерството на външните работи обявиха, че получават достатъчно средства за организацията на изборите зад граница. Служебният външен министър Стефан Димитров увери, че подготовката върви по план. В МВнР е сформирана работната група..

публикувано на 11.04.24 в 18:55

Честността на вота е без алтернатива, обеща служебният премиер

За служебния кабинет честните избори ще бъдат приоритет и са без алтернатива. Той ще се противопостави по всякакъв начин на купения вот. Това обяви на първото заседание на новото правителство премиерът Димитър Главчев. По думите му, предстои..

публикувано на 11.04.24 в 15:25