Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Белгия премахва ограниченията за влизащите в страната български граждани

Снимка: архив

От днес Белгия премахва ограниченията, свързани с пандемията от коронавирус, за влизащите в страната български граждани. Според информация на посолството ни в Брюксел България вече фигурира в списъка със страни от зелената зона за пътуване. За пристигащите от тези държавиотпада задължението да представят отрицателен тест за Covid-19,документ за ваксинация или за преболедуване. Не се налага и карантина. Остава обаче изискването за Формуляр за локализация на пътниците Passenger Locator Form – PLF, който трябва да бъде изпратен до 48 часа преди влизане в страната.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България днес – 10 април 2024 г.

В „България днес“ на 10 април ви разказваме за Рамазан Байрам – мюсюлманският празник с послание, срещаме ви с Елена Ганева-Роблес, преподавател на български и британски деца в Лондон. Разбираме и защо едно българско семейство загърби бизнеса си у..

публикувано на 10.04.24 в 19:00

България днес – 9 април 2024 г.

"Единство в многообразието"- мотото на Европейския съюз се превръща в свързващата нишка на историите, които сме ви подготвили в "България днес" на 9 април. От обичаите и традициите на мюсюлманите в страната ни в навечерието на Рамазан байрам, през..

публикувано на 09.04.24 в 19:00

България днес – 8 април 2024 г.

Впуснете се в новата работна седмица с предаването "България днес". На 8 април отбелязваме Международния ден на ромите, началото на Панаира на детската книга в Италия и ще загатнем за таз-годишните изненади в пътуващия фестивал "Лятно Театро", който ще..

публикувано на 08.04.24 в 19:00