Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Бургас посреща първите туристи от Русия

Снимка: bgtourism.bg

Днес се изпълняват първите директни полети между Бургас и Москва от авиокомпаниите Bulgaria Air и Aeroflot, съобщи българският авиопревозвач. Планирани са над 900 полета между Русия и Бургас, които ще бъдат осъществени от 7 авиокомпании до края на летния сезон на 2021 г. 

Предстои и възобновяване на директните полети от София и Варна до Москва.


Още от категорията

Българските зимни курорти са готови да посрещат гости от Турция

В рамките на 41-то издание на международното туристическо изложение World Travel Market в Лондон заместник-министърът на туризма Ирена Георгиева се срещна с министъра на културата и туризма на Турция Мехмет Ерсой.  Двамата обсъдиха възможностите..

публикувано на 02.11.21 в 17:35

Скалният лабиринт край с. Краново достъпен за туристи чрез нова екопътека

Лабиринтът в скалите се намира на 60 км. от град Добрич и представлява 3-километров маркиран маршрут на две нива с начална точка центъра на село Краново. Осигурени са карти и табели, които указват посоката и забележителностите в околностите...

публикувано на 31.10.21 в 10:05

Обсъдиха мерките за зимните курорти

На онлайн среща с представители на зимните ски курорти в България, министърът на туризма Стела Балтова обсъди подготвения Здравен протокол за зимния сезон, който предстои да бъде съгласуван със здравното министерство, съобщи Министерството на туризма. Пред..

публикувано на 30.10.21 в 13:06
Подкасти от БНР