Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Бургас посреща първите туристи от Русия

Снимка: bgtourism.bg

Днес се изпълняват първите директни полети между Бургас и Москва от авиокомпаниите Bulgaria Air и Aeroflot, съобщи българският авиопревозвач. Планирани са над 900 полета между Русия и Бургас, които ще бъдат осъществени от 7 авиокомпании до края на летния сезон на 2021 г. 

Предстои и възобновяване на директните полети от София и Варна до Москва.


Още от категорията

Крос-поход разкрива прелестите на Русенското поломие

Крос-похoдът „Русенско Поломие 2021“ привлича любители на спорта и туризма в съботния ден /2 октомври/. 10-километровото трасе е с кръгов маршрут по поречието на реките Русенски Лом, Черни Лом и в малък участък на Бели Лом – врязани живописно във..

публикувано на 02.10.21 в 10:10

Ржана планина – място, в което се влюбваш

Потънал в прегръдката на малко познатата Ржана планина, манастирът „Рождество Богородично“ мълви опазено средновековно предание. А църквата му – със седемте олтара, превърнати в седем параклиса и посветени на седем български светци, няма подобна по..

публикувано на 02.10.21 в 10:05

Качеството в обслужването се дължи на инвестицията в служителите

Каква е формулата за успех в туризма по време на пандемия? За мнозина хотелиери това се оказа трудна задача с много неизвестни, на фона на непрекъснато променяща епидемиологична картина. Други обаче, благодарение на своята находчивост в управлението и..

публикувано на 27.09.21 в 13:28