Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бургас посреща първите туристи от Русия

Снимка: bgtourism.bg

Днес се изпълняват първите директни полети между Бургас и Москва от авиокомпаниите Bulgaria Air и Aeroflot, съобщи българският авиопревозвач. Планирани са над 900 полета между Русия и Бургас, които ще бъдат осъществени от 7 авиокомпании до края на летния сезон на 2021 г. 

Предстои и възобновяване на директните полети от София и Варна до Москва.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Остров Св. Анастасия вече посреща туристи и в подводен параклис

Най-новата атракция в района на черноморския ни град Бургас е подводен параклис, в близост до остров Св. Анастасия. Параклисът беше потопен през януари и се намира на около 15 метра дълбочина, предаде euronewsbulgaria. Той е висок около 3 метра, а край..

публикувано на 28.02.24 в 06:30

Бургазлии се насладиха на високите температури на плажа

Топлото време предизвика стотици бургазлии и гости на града да направят първия си плаж за Новата година. В ранния следобед температурата достигна 20 градуса, а на морската вода – 9 градуса. Някои от хората предпочетоха разходката край морския бряг,..

публикувано на 24.02.24 в 16:14
Епископската базилика на Филипопол в Пловдив

Седем нови дестинации сред 100-те национални туристически обекта

Епископска базилика на Филипопол и късноантичната сграда „Ейрене” в Пловдив вече са част от 100-те национални туристически обекта в България. Това реши Координационният съвет на Националното движение „Опознай България - 100 национални туристически..

публикувано на 22.02.24 в 14:52