Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Бургас посреща първите туристи от Русия

Снимка: bgtourism.bg

Днес се изпълняват първите директни полети между Бургас и Москва от авиокомпаниите Bulgaria Air и Aeroflot, съобщи българският авиопревозвач. Планирани са над 900 полета между Русия и Бургас, които ще бъдат осъществени от 7 авиокомпании до края на летния сезон на 2021 г. 

Предстои и възобновяване на директните полети от София и Варна до Москва.


Още от категорията

Летим до повече места в Италия

От 8 ноември т.г. ще можем да летим по-често, в по-удобни часове и до повече места в Италия, благодарение на ново споразумение за експлоатация на съвместна линия (кодшеър споразумение) между националните авиопревозвачи на България и Италия...

публикувано на 06.11.21 в 10:49
Водопад Полска скакавица

Травъл блогъри с фотоизложба от най-красивите места в България

Фотоизложба с уникални кадри, заснети от българските травъл блогъри ще популяризира родния туризъм в условия на пандемия. Авторите на 25-те фотоса са членове на  неправителствената организация ASTOM , обединяваща най-посещаваните български травъл..

публикувано на 03.11.21 в 10:25

Дворецът на румънската кралица Мария в Балчик е притегателен и в пандемията

190 хиляди души са посетили от началото на 2021 г. досега „Двореца“ в черноморския град Балчик, съобщава bgtourism.bg. От вчера до края на март 2022 г. в емблематичната забележителност може да се види и интересна мобилна изложба на Историческия музей в..

публикувано на 03.11.21 в 07:15
Подкасти от БНР