Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Жълт код“ – новият албум на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“

Снимка: Facebook/Стефан Вълдобрев „Обичайните заподозрени“

„Животът ми не е игра в извънредно положение… няма да се крия от всякакви прогнози… Да бъде както беше досега, както беше миналото лято – мечтая за това…“


Песента е от „Жълт код“ – новия албум на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“. Той излезе на 1 юли, когато групата започна своето национално турне. Това е и първият албум, в който, освен Стефан Вълдобрев, композитори са и всички „заподозрени“ – Веселин Веселинов-Еко (бас и контрабас), Мирослав Иванов (китара), Иван Лечев (китара) и Стоян Янкулов (ударни).




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

„Мистерията на българските гласове“ и „Quarto“ Quartet излизат пред софийската публика

„Мистерията на българските гласове“ и „Quarto“ Quartet представят „Гласове и струни“ в столичната зала „България“. След успешно представяне в Италия в градовете Белуно и Венеция в началото на февруари 2024, изпълнителите отново се събират пред..

публикувано на 12.03.24 в 18:54

"Напред" – рок завръщането на Тома Здравков

След редица интересни изживявания в различни жанрове и на различни сцени, беше въпрос на време Тома Здравков да се завърне към суровото рок звучене с нова песен. И както говори заглавието ѝ – "Напред" – натрупал разнообразен опит, Тома продължава..

публикувано на 12.03.24 в 10:15

Виена е първата спирка от европейското турне на БТР - вижте и останалите

За една от най-известните и любими български рок групи - Б.Т.Р., 2024 г. ще премине под знака на тяхната 30-та годишнина. Музикантите поставиха началото на своя юбилей с голям концерт в края на миналата година в зала 1 на НДК, който премина при..

публикувано на 09.03.24 в 10:15