Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Жълт код“ – новият албум на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“

Снимка: Facebook/Стефан Вълдобрев „Обичайните заподозрени“

„Животът ми не е игра в извънредно положение… няма да се крия от всякакви прогнози… Да бъде както беше досега, както беше миналото лято – мечтая за това…“


Песента е от „Жълт код“ – новия албум на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“. Той излезе на 1 юли, когато групата започна своето национално турне. Това е и първият албум, в който, освен Стефан Вълдобрев, композитори са и всички „заподозрени“ – Веселин Веселинов-Еко (бас и контрабас), Мирослав Иванов (китара), Иван Лечев (китара) и Стоян Янкулов (ударни).




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Китаристът Ангел Демирев представя авторска музика на концерт в Пловдив

Ангел Демирев е китарист, в чиято музика се вплитат етно мотиви не само от България, не само от Балканите, а от много по-далечни страни и култури. Според него това е въпрос на търсене най-вече на душата, но и въпрос на комуникация с инструмента...

публикувано на 16.04.24 в 10:15
Снимка: facebook.com/FondaciataTheFondation

"Фондацията" с турне в САЩ и Канада

Българите в САЩ и Канада броят с нетърпение дните до турнето там на българската супергрупа "Фондация". Музикантите – Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, свирят заедно вече 11 години за радост на многобройните..

публикувано на 15.04.24 в 21:10

Мадлен Томова е българската надежда за награда от "Санремо джуниър"-2024

Български деца неведнъж са представяли достойно страната ни в престижни международни конкурси за песен. Достатъчно е да си припомним второто място, което извоюва малката на Крисия, заедно с талантливите ни пианисти Хасан и Ибрахим в детското..

публикувано на 15.04.24 в 11:05