Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

„Жълт код“ – новият албум на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“

Снимка: Facebook/Стефан Вълдобрев „Обичайните заподозрени“

„Животът ми не е игра в извънредно положение… няма да се крия от всякакви прогнози… Да бъде както беше досега, както беше миналото лято – мечтая за това…“


Песента е от „Жълт код“ – новия албум на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“. Той излезе на 1 юли, когато групата започна своето национално турне. Това е и първият албум, в който, освен Стефан Вълдобрев, композитори са и всички „заподозрени“ – Веселин Веселинов-Еко (бас и контрабас), Мирослав Иванов (китара), Иван Лечев (китара) и Стоян Янкулов (ударни).


Още от категорията

Нови проекти на Пепи Писарски и група „Атлас”

Група „Атлас” е в българския ефир с нова песен. „Любовта е от Бога” е композиция на Пепи Писарски – един от основателите и главна движеща сила на състава вече 24 години. В момента „Атлас” отново са трио: Пепи Писарски, Веско Зарлиев и Силвия Секулова...

публикувано на 06.11.09 в 11:03

"Славеите на Българското радио" пеят вече 50 години

/документален филм за Детския радиохор с диригент акад. Христо Недялков/                                          След няколко месеца се навършват 50 години от основаването на Детския радиохор. Над две хиляди концерта в 32 страни на четири континента –..

публикувано на 05.11.09 в 12:31
Пифа не само организира Seattle night вече шест години, но и винаги застава зад любимите барабани.

Seattle night или една алтернативна история за българската музика

Наскоро се замислих дали изборът на музикални събития или клубове, които могат да се посетят, особено в София, е наистина толкова голям или се заблуждаваме, в опити да уплътним малко време с еднотипни забавления и хора? Кое прави една музикална проява..

публикувано на 05.11.09 в 12:12