Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ивет Лалова и Инна Ефтимова отпаднаха на 200 м.

Ивет Лалова
Снимка: Facebook /Ивет Лалова

Българските лекоатлетки Ивет Лалова и Инна Ефтимова не успяха да се класират за полуфиналите на 200 м. на Олимпийските игри в Токио. 

Инна Ефтимова финишира пета в серията си с време от 23.42 секунди, като се приближи плътно до личното си постижение за сезона от 23.41 сек. 

Ивет Лалова  също финишира пета в серията си с личен рекорд за сезона в коронната си дисциплина - 23.39 секунди. За нея това бе пето участие на олимпийски игри.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Нургюл Салимова

Пето реми за Нургюл Салимова на Турнира на претендентките

В партия, продължила пет часа и половина, Нургюл Салимова завърши реми с белите фигури срещу украинката Анна Музичук на Турнира на претендентките за световната титла по шахмат в Торонто. Българката водеше играта през цялото време, но не успя да се..

публикувано на 14.04.24 в 10:07
Боряна Калейн

Българските гимнастички със злато, сребро и бронз на домашната Световна купа

С пълен комплект медали се окичиха българските състезателки в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в София. В индивидуалната надпревара Боряна Калейн изигра отлично съчетанията си с бухалки и лента и спечели титлата. Стилияна..

публикувано на 14.04.24 в 09:14
Кимия Ализаде

Олимпийската медалистка в таекуондото Кимия Ализаде ще се състезава за България

Световната звезда в таекуондото Кимия Ализаде – обявена за една от стоте най-влиятелни личности, според BBC, получи български паспорт и ще може да представлява страната ни на олимпиадата в Париж. Така България за първи път ще има участник в..

публикувано на 13.04.24 в 14:06