Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

“Варненско лято” излиза под открито небе

Снимка: Pixabay

От 11 до 14 август Международният музикален фестивал излиза на открито на алтернативни сцени. Любимият летен фестивал ще зареди с празнично настроение едни от най-популярните места за разходки на туристите - Морската градина в черноморския град и курорта Св. св. Константин и Елена, с вход свободен.

Първият концерт е тази вечер от 20:00 в Морската градина. Там ще има и концерт на 14 август по същото време. 

Концертите в курорта Св. св. Константин и Елена са на 12 и 13 август и ще се проведат в Търговски център “Приморски”, на сцената с часовниковата кула.

Концертите са част от новия фестивален модул “Европейски изгряващи звезди”. 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Филми от шест континента на "София филм фест“

„Отворете вратите към световното кино!“ - това е мотото, под което от 13 до 31 март в българската столица ще се проведе 28-ият „София филм фест“. Фестивалната програма включва 143 пълнометражни игрални, документални и анимационни филма, както и..

публикувано на 13.03.24 в 07:00

За първи път български филм на фестивала "Археофилм“ във Флоренция

България за пръв път участва в престижния международен фестивал за филми, свързани с археология, изкуство и екология "Археофилм", чието шесто издание се проведе от 6 до 10 март във Флоренция. Сред 88-те конкурсни заглавия бе и документалната лента "..

публикувано на 12.03.24 в 15:25

Българската литература има свой щанд на Лондонския панаир на книгата

Първата изява на България в Лондонския панаир на книгата от 12 до 14 март включва редица събития, организирани от Българския културен институт в английската столица. Страната ни участва със свой щанд, където посетителите ще могат да се срещнат и разговарят..

публикувано на 11.03.24 в 19:38