Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

“Варненско лято” излиза под открито небе

Снимка: Pixabay

От 11 до 14 август Международният музикален фестивал излиза на открито на алтернативни сцени. Любимият летен фестивал ще зареди с празнично настроение едни от най-популярните места за разходки на туристите - Морската градина в черноморския град и курорта Св. св. Константин и Елена, с вход свободен.

Първият концерт е тази вечер от 20:00 в Морската градина. Там ще има и концерт на 14 август по същото време. 

Концертите в курорта Св. св. Константин и Елена са на 12 и 13 август и ще се проведат в Търговски център “Приморски”, на сцената с часовниковата кула.

Концертите са част от новия фестивален модул “Европейски изгряващи звезди”. 

Още от категорията

Международно жури присъди „Българските архитектурни награди 2021“

Винарско имение „Драгомир“ в с. Брестник по проект на арх. Тодор Обрешков и Zoom studio получи голямата награда в третото издание на конкурса „Български архитектурни награди“.   „Пространството съчетава бетон, метал и стъкло. Хладният..

публикувано на 17.11.21 в 13:25

Небесни пратеници ли са птиците?

"Пти­ци­те - не­бес­ни пра­те­ни­ци или как­во?" - така се казва пътуващата изложба на Историческия музей на Поморие, която представя мистичното и традициите, свързани с представи те за птиците от древността до наши дни. От началото на..

публикувано на 13.11.21 в 16:30
Деян Цвятков (вдясно) получава наградата от директора на фестивала Антъни Стрегер

Българският научнофантастичен филм „Ви“ с награда от Berlin Sci-Fi Filmfest

Българският късометражен филм „Ви“ /Vi/ на режисьора Деян Цвятков спечели наградата за най-добър филм на  Berlin Sci-Fi Filmfest . Фестивалът се проведе на 5 и 6 ноември в легендарното Babylon Cinema. Призът се връчва за пета поредна година на филма,..

публикувано на 10.11.21 в 16:46