Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Виктория Томова е на победа от участие в основната схема на US Open

Снимка: bgtennis.bg

Тенисистката Виктория Томова се доближи на една победа от второ поредно участие в основната схема на Откритото първенство на САЩ, записвайки втори успех в квалификациите. През тази нощ тя се наложи над бразилката Беатрис Хадад Мая с 4:6, 6:3, 6:2 и в третия кръг от пресявките ще срещне британката Хариет Дарт, която е номер 151 в света.

Междувременно стана ясно, че първата ни ракета Цветана Пиронкова ще стартира участието си в турнира с мач срещу рускинята Дария Касаткина. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Кубрат Пулев спечели шампионски пояс след победа в София

Кубрат Пулев завоюва интернационалната титла на Световната боксова асоциация в тежка категория след победа над украинеца Ихор Шевадзуцкий с единодушно съдийско решение. Пред над 8000 зрители в "Арена София" Пулев надигра в главния мач от галавечерта..

публикувано на 31.03.24 в 09:17
Григор Димитров

След драматична битка със Зверев Григор Димитров отива на финал в Маями

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за финала в турнира от сериите “Мастърс” в Маями, САЩ. Това стана след драматична битка, продължила 2 часа и 39 минути срещу олимпийския шампион и световен №5 Александър Зверев, завършила с..

публикувано на 30.03.24 в 09:27
Григор Димитров

Най-добрият български тенисист ще играе 1/8 финал на турнира в Маями

Григор Димитров се класира за четвъртия кръг на турнира по тенис на твърда настилка от сериите "Мастърс" в Маями (САЩ) с награден фонд от 8,9 млн. долара. Първата ракета на България постигна категорична победа над 56-ия в световната ранглиста Яник Ханфман..

публикувано на 26.03.24 в 10:05