Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БСП утре връща мандата за съставяне на кабинет

Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев утре ще се срещне с представители на парламентарната група на „БСП за България“, на която връчи третия проучвателен мандат за съставяне на правителство в рамките на 46-ото Народно събрание, съобщи пресцентърът на държавния глава. Очаква се левицата да върне неизпълнения мандат и страната официално да тръгне към предсрочни парламентарни избори.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

За проектосъстава на служебния кабинет и логиката в политическата ситуация у нас

Номинираният за служебен премиер Димитър Главчев представи преди дни състав на служебно правителство, което да управлява страната в следващите месеци до изборите "2 в 1" – за национален и европейски парламент, които ще се проведат на 9 юни...

публикувано на 08.04.24 в 11:25
Мария Габриел

Мария Габриел представя външнополитическата стратегия на България

Вицепремиерът и министър на външните работи в оставка Мария Габриел ще представи днес в Министерството на външните работи проект на външнополитическа стратегия на България. Документът е изготвен след широко експертно и обществено обсъждане. Стратегията има..

публикувано на 08.04.24 в 05:10
Атанас Атанасов

ПП-ДБ: Шефът на военното разузнаване е в контакт с руските служби

"Шефът на служба "Военно разузнаване" Венелин Венев поддържа контакт с руските служби. Имам такава информация", това заяви пред БНР съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов. По думите му в момента се провежда предизборно..

публикувано на 07.04.24 в 12:26