Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

В София започва третото издание на Тук-Там Кошер

Снимка: tuk-tam.bg

На 9-ти септември 2021 в Интер Експо Център София, започва третото издание на Тук-Там Кошер. Форумът ще събере различни личности от Силициевата долина през Австралия до София, които ще представят идеите си в девет интерактивни зони.

И тази година участниците в Кошер ще могат да създадат лични и професионални контакти, да се запознаят с други професионалисти, както и да научат повече за различните браншове в България.

За първи път в София гостува високотехнологичен интерактивен павилион с виртуална изложба с над 50 арт проекта, кодирана в стените на съоръжението.

Още от категорията

Липсата на квалифицирани кадри и инфраструктура у нас отблъскват потенциалните инвеститори

Европейската банка за възстановяване и развитие понижи прогнозата си за българската икономика заради ниското ниво на ваксинацията срещу коронавирус и политическата криза. Дали страната ни има шанс за възстановяване след проведените парламентарни и..

публикувано на 24.11.21 в 11:24

България продължава да задлъжнява

България продължава всеки понеделник от седмицата да тегли нов дълг.  Дългът е вътрешен, т.е. към местни банки, пенсионни дружества и други корпоративни инвеститори. Вчера тази тенденция отново беше потвърдена с пласирането от БНБ на вътрешния..

публикувано на 23.11.21 в 10:20

Газовата връзка между България и Гърция през Маказа е на финалната права

Готови са 155 км. от реверсивния магистрален газопровод между Комотини в Гърция и Стара Загора в България. Остават за довършване 27 км. Преминати са успешно най-трудните два подводни участъка под коритото на р. Марица и яз. “Студен кладенец”, казва..

публикувано на 19.11.21 в 13:01
Подкасти от БНР