Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

В София започва третото издание на Тук-Там Кошер

Снимка: tuk-tam.bg

На 9-ти септември 2021 в Интер Експо Център София, започва третото издание на Тук-Там Кошер. Форумът ще събере различни личности от Силициевата долина през Австралия до София, които ще представят идеите си в девет интерактивни зони.

И тази година участниците в Кошер ще могат да създадат лични и професионални контакти, да се запознаят с други професионалисти, както и да научат повече за различните браншове в България.

За първи път в София гостува високотехнологичен интерактивен павилион с виртуална изложба с над 50 арт проекта, кодирана в стените на съоръжението.

Още от категорията

Връчиха наградите на Баварското представителство в България

Бавария е сред трите германски федерални провинции с най-много инвестиции в България и с най-висок дял в двустранния стокообмен. Това заяви министърът на икономиката Даниела Везиева при връчването на годишните награди на Баварското представителство в..

публикувано на 17.11.21 в 16:35

Българската икономика на фона на инфлация, коронавирус, избори и очаквания за растеж

Тези дни бяха публикувани есенната икономическа прогноза на Европейската комисия и средносрочната макроикономическа тригодишна рамка на българското финансово министерство. В Брюксел очакват страната ни да отбележи ръст на БВП от 3.8% за тази..

публикувано на 16.11.21 в 10:41

Турция, Китай и САЩ са основните ни дестинации за износ извън ЕС

През периода януари-септември 2021 г. износът на стоки от България за трети страни се увеличава с 20.3% в сравнение със същия период на 2020 г. и е на стойност 16,727 млрд. лв. Основни търговски партньори на България са Турция, Китай, САЩ, Сърбия,..

публикувано на 12.11.21 в 16:33