Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

В София започва третото издание на Тук-Там Кошер

Снимка: tuk-tam.bg

На 9-ти септември 2021 в Интер Експо Център София, започва третото издание на Тук-Там Кошер. Форумът ще събере различни личности от Силициевата долина през Австралия до София, които ще представят идеите си в девет интерактивни зони.

И тази година участниците в Кошер ще могат да създадат лични и професионални контакти, да се запознаят с други професионалисти, както и да научат повече за различните браншове в България.

За първи път в София гостува високотехнологичен интерактивен павилион с виртуална изложба с над 50 арт проекта, кодирана в стените на съоръжението.

Още от категорията

Европа ускорява прехода от изкопаеми горива към възобновяеми източници на енергия

Енергийният преход е в основата на европейския зелен пакт. Това заяви председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен по време на Европейската седмица на устойчива енергия. По думите ѝ, това е най-модерният план в света за намаляване на..

публикувано на 10.11.21 в 09:25

Ръст на обявите за дистанционна работа

Продължава да се наблюдава ръст на предложенията за работа от вкъщи и/или дистанционна работа и делът им през октомври е13,5%. Увеличението спрямо предходния месец е със 7%, като за последните четири месеца този ръст е 29%, показва проучване на..

публикувано на 07.11.21 в 12:05

Заради ниската ваксинация ЕБВР понижи прогнозата си за България

Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) прогнозира, че икономиката на България ще нарасне с 4,2% през 2021 г., компенсирайки спада с 4,2% през 2020 г. Това е понижение спрямо юнската оценка на ЕБВР, според която до декември т.г. БВП на..

публикувано на 04.11.21 в 11:19