Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

В София започва третото издание на Тук-Там Кошер

Снимка: tuk-tam.bg

На 9-ти септември 2021 в Интер Експо Център София, започва третото издание на Тук-Там Кошер. Форумът ще събере различни личности от Силициевата долина през Австралия до София, които ще представят идеите си в девет интерактивни зони.

И тази година участниците в Кошер ще могат да създадат лични и професионални контакти, да се запознаят с други професионалисти, както и да научат повече за различните браншове в България.

За първи път в София гостува високотехнологичен интерактивен павилион с виртуална изложба с над 50 арт проекта, кодирана в стените на съоръжението.

Още от категорията

Заради ниската ваксинация ЕБВР понижи прогнозата си за България

Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) прогнозира, че икономиката на България ще нарасне с 4,2% през 2021 г., компенсирайки спада с 4,2% през 2020 г. Това е понижение спрямо юнската оценка на ЕБВР, според която до декември т.г. БВП на..

публикувано на 04.11.21 в 11:19

Индийски инвеститори с интерес към българския пазар

Традиционно приятелските и стабилни отношения между България и Индия, сходството и близостта на позициите по широк кръг международни въпроси и инициативи бяха в центъра на срещата между българския външен министър Светлан Стоев и посланика на Индия..

публикувано на 02.11.21 в 16:45

Северозападът остава все така беден въпреки помощите от Европа

Северозападна България остава най-бедния район в Европа въпреки отпуснатите половин милиард лева по програмата “Иновации и конкурентноспособност”, става ясно от анализ на икономическото министерство за ефективността на оперативната програма. В..

публикувано на 02.11.21 в 12:14
Подкасти от БНР