Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

В София започва третото издание на Тук-Там Кошер

Снимка: tuk-tam.bg

На 9-ти септември 2021 в Интер Експо Център София, започва третото издание на Тук-Там Кошер. Форумът ще събере различни личности от Силициевата долина през Австралия до София, които ще представят идеите си в девет интерактивни зони.

И тази година участниците в Кошер ще могат да създадат лични и професионални контакти, да се запознаят с други професионалисти, както и да научат повече за различните браншове в България.

За първи път в София гостува високотехнологичен интерактивен павилион с виртуална изложба с над 50 арт проекта, кодирана в стените на съоръжението.

Още от категорията

Инвестиция от 40 млн. евро в завод за електрически велосипеди край Пловдив

Министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер даде началото на проект за изграждане на завод за електрически велосипеди край Пловдив. Съвместната инвестиция на стойност 40 млн. евро е между пловдивския производител на велосипеди "Макском" и..

публикувано на 21.12.21 в 18:19

Държавата ще компенсира бизнеса заради скъпия ток

Заради поскъпващия ток на енергийната борса бизнесът ще получи от държавата компенсации както за декември, така и за първото тримесечие на Новата година, обяви енергийният министър Александър Николов. Фирмите, чиито дългосрочни договори са на базова..

публикувано на 21.12.21 в 15:04

Политическата криза забави националния план за развитие на земеделието

България ще поиска от Еврокомисията разрешение да внесе своя проектоплан за Стратегическо развитие на земеделието до 2027 г. със закъснение. Той трябваше да е готов до 1 януари 2022 г. Но заради политическата криза е забавен. Някои от предложенията..

публикувано на 19.12.21 в 10:04
Подкасти от БНР