Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

В София започва третото издание на Тук-Там Кошер

Снимка: tuk-tam.bg

На 9-ти септември 2021 в Интер Експо Център София, започва третото издание на Тук-Там Кошер. Форумът ще събере различни личности от Силициевата долина през Австралия до София, които ще представят идеите си в девет интерактивни зони.

И тази година участниците в Кошер ще могат да създадат лични и професионални контакти, да се запознаят с други професионалисти, както и да научат повече за различните браншове в България.

За първи път в София гостува високотехнологичен интерактивен павилион с виртуална изложба с над 50 арт проекта, кодирана в стените на съоръжението.

Още от категорията

Дефицит от над 2 млрд. евро в бюджета само за месец

Според Маастрихтския договор бюджетният дефицит на държавата не бива да надвишава 3 % от брутния вътрешен продукт (БВП), а общият размер на държавния дълг не може да надхвърля 60 % от БВП. Досега тези критерии се спазваха доста стриктно в..

публикувано на 05.01.22 в 10:19

Северозападът продължава да затъва в бедност и да се топи

Кризата, предизвикана от Covid епидемията, е задълбочила икономическите различия между столицата и останалите райони. До този извод стига Институтът за пазарна икономика в годишното си изследване „Регионални профили: показатели за развитие”,..

публикувано на 04.01.22 в 11:31
Даниел Лорер

Министър Лорер очаква 5% растеж на икономиката през 2022 г

Постижим е годишен икономически растеж от 5%, каза пред БНР Даниел Лорер, министър на иновациите и растежа.  „Създавайки един нов разказ за себе си на страна, в която няма корупция и държавата съдейства на бизнеса вместо да пречи, целта от 5% е..

публикувано на 03.01.22 в 15:15
Подкасти от БНР