Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кирил Петков и Асен Василев представят политическия си проект

Асен Василев и Кирил Петков
Снимка: БГНЕС

Бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев днес ще обявят своя политически проект "Продължаваме промяната". В покана до медиите те заявяват, че заедно със съмишленици ще представят идеите си за бъдещо участие в политическия живот на страната. Според Кирил Петков в проекта ще влязат хора с високо ниво на почтеност, с кариера и с успешно битие извън политиката, за да останат независими. Те ще работят за запазване на досегашното ниво на данъците, за привличане на инвестиции, за освобождаване на бизнеса от корупция. Макар и да подкрепят президента Румен Радев, това няма да бъде неговата партия, изтъкнаха бившите министри.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Иван Кондов

Иван Кондов става заместник-министър на външните работи

Премиерът Димитър Главчев официално прие и поста министър на външните работи от Стефан Димитров и се срещна с ръководния състав на ведомството. Служебният премиер обяви, че дипломатът от кариерата Иван Кондов става заместник-министър на..

публикувано на 23.04.24 в 16:51

България продължава подкрепата си за евроинтеграцията на Косово

Възможностите за надграждане на двустранните отношения между България и Косово бяха във фокуса на срещата на премиерите  Димитър Главчев и Албин Курти. Събеседниците изразиха удовлетворение от активните политически връзки между двете страни и..

публикувано на 22.04.24 в 15:54
Димитър Главчев

Служебният премиер поема и поста служебен външен министър

Служебният премиер Димитър Главчев предложи на президента Румен Радев промяна в състава на служебния кабинет, съобщиха от правителствената пресслужба. След разговор със служебния министър-председател и постъпили предложения от негова страна на..

публикувано на 22.04.24 в 12:30