Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Едно колело повече” – велошествие в София

Снимка: БГНЕС

Велошествие „Едно колело повече” тръгна в София, предаде БГНЕС.То е част от събитията в рамките на Европейска седмица на мобилността. Събитието е с подкрепата на Датското посолство. 

Велошествието преминава от централния площад „Княз Александър I“ до езерото в квартал „Дружба“ и обратно до Борисовата градина. Трасето е 17-километрово. За децата и техните родители има отсечка от 1,5 км.

Заради събитието има частична реорганизация на движението в столицата.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Александър Асенов

Александър Асенов с два медала от Световното по лека атлетика за спортисти с интелектуални увреждания

Александър Асенов спечели титлата на 200 метра на Световното първенство по лека атлетика в зала за спортисти с интелектуални увреждания в Реймс, Франция. Златното отличие е втори медал за нашия атлет от шампионата, след като успя да извоюва..

публикувано на 25.02.24 в 11:12
Станимир Беломъжев

Сребърен медал за България на СК по ски ориентиране

Станимир Беломъжев спечели сребърен медал в спринта от Световната купа по ски ориентиране в Хааня  (Естония). Беломъжев, който е двукратен световен шампион в дисциплината, остана на 9 секунди от победителя Никлас Екснтрьом (Финландия) 17:02 мин.,..

публикувано на 23.02.24 в 18:09

Кубрат Пулев и Махмуд Чар ще премерят сили в София

На 30 март Кубрат Пулев ще се изправи срещу Махмуд Чар в спор за редовната световна титла на WBA. Двубоят ще се проведе в "Арена София". "Това е едно невероятно събитие. Имаше много трудни решения. Правим невероятното и невъзможното, за да е пред..

публикувано на 22.02.24 в 14:38