Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Везенков подписа нов договор с „Олимпиакос“

Снимка: olympiacosbc.gr

Българският баскетболен национал Александър Везенков сключи нов договор с гръцкия клуб „Олимпиакос“ до лятото на 2024 г. 26-годишното крило се е срещнал преди това с президентите  на „Олимпиакос“.
“Удължаването на сътрудничеството ми с "Олимпиакос" с още 3 години ме изпълва с радост и чувство за отговорност. Искам да благодаря на президентите Йоргос и Панайотис Ангелопулос за доверието и подкрепата, които ми оказват, както и на моите треньори, моите съотборници и всички хора от екипа за отличното сътрудничество в тази “семейна” атмосфера“ е коментирал Везенков.
Саша, както го наричат в Гърция, играе за „Олимпиакос“ от 2018 г. Преди това носеше екипите на „Барселона“ и на „Арис“ - Солун.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Българският ансамбъл жени

Три медала за гимнастичките ни на финалите на Световната купа в Баку

Българските състезателки завоюваха общо три медала на финалите на Световната купа по художествена гимнастика в Баку. Вчера Елвира Краснобаева спечели още един – сребърен, в многобоя. Елвира Краснобаева завоюва сребърен медал в многобоя на Световната..

публикувано на 21.04.24 в 16:47
Нургюл Салимова

Реми за Нургюл Салимова в предпоследния кръг на Турнира на претендентките

Нургюл Салимова завърши реми с рускинята Катерина Лагно в предпоследния кръг на Турнира на претендентките за световната титла по шахмат в Торонто.  В тринайсетата си партия българката с белите фигури успя да се измъкне от много трудна позиция и..

публикувано на 21.04.24 в 10:40
Елвира Краснобаева

Елвира Краснобаева завоюва сребърен медал в многобоя на Световната купа в Баку

Седмица след изключително успешната за българските гимнастички Световна купа в София, на която те спечелиха пълен комплект медали в многобоя, на състезанието от същия ранг в Баку нашите момичета завършиха с един сребърен медал. С тилияна Николова..

публикувано на 21.04.24 в 09:07