Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Облачността постепенно ще намалява

Снимка: Радио Шумен

През нощта облачността ще се задържи значителна, на отделни места в планините със слаби валежи. Минималните температури ще са между 4° и 9°

На 18 октомври ще е почти без валежи. Облачността ще започне постепенно да серазкъсва и намалява. Сутринта на места по поречията и в низините ще има мъгла. Дневните температури слабо ще се повишат и максималните ще са между 12° и 17°.

Над Черноморието
 облачността ще е значителна, на отделни места с ръмежи. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 15-16°, колкото е и температурата на морската вода.

Над планините
 ще преобладава облачно и мъгливо време, на отделни места със слаби валежи от дъжд. След обяд облачността ще започне да се разкъсва и намалява. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 10°, на 2000 метра - около 3°.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Приключи срокът за регистрация на партиите за изборите

Общо 23 партии и 11 коалиции са подали в Централната избирателна комисия заявления за регистрация за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и/или за народни представители. Това предаде БТА, позовавайки се на..

публикувано на 24.04.24 в 18:28

Съвет ще координира политиките за българите в чужбина

Създава се Съвет за координация на политиките за българите зад граница. Това ще е постоянно действащ консултативен орган към Министерския съвет, реши на второ четене парламентът с промени в Закона за българите, живеещи извън България. Законопроектът..

публикувано на 24.04.24 в 13:10

В Европарламента се боят от руска намеса в българските избори на 9 юни

Евродепутати се опасяват от руска намеса в предстоящите избори на 9 юни. Това е записано в проекторезолюция на Европейската народна партия за руската намеса в предстоящите евроизбори и влиянието им върху ЕС. Резолюцията ще се гласувана в пленарна..

публикувано на 24.04.24 в 11:41