Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

„Близкият“ – нов дует на Тони Димитрова и Стефан Илчев

Снимка: стоп кадър

„Близкият“, в изпълнение на дуета Тони Димитрова – Стефан Илчев, е сред новите предложения в Топ 20 на БНР – националната седмична класация за нова българска поп и рок музика. Песента вече е на пета позиция, което, без преувеличение, е истински успех. „Какво е щастие? – се пита този луднал свят ….“. Според Асен Йорданов, автор на текста, отговорът е: „любим човек и поглед верен…“ А също: „… прегръдка нежна, топъл глас. Сънувана целувка лека и думите: До теб съм аз!“

Музиката и аранжиментът са на Светослав Лобошки. Към песента е заснет и красив клип, в който се виждат прекрасни кътчета от Бургас и морския бряг.


Още от категорията

Артисти от България, Румъния и Италия участват в премиерния спектакъл в Софийската опера - "Манон Леско" от Пучини

Артисти от България, Румъния и Италия участват в новия спектакъл в Софийската опера и балет - "Манон Леско" от Джакомо Пучини - трогателна история за любовта между красавицата Манoн и кавалера Де Грийо. Притиснати от обстоятелствата и обществените..

публикувано на 03.02.10 в 13:21

Световноизвестният "Дюк Елингтън оркестра" ще свири в София

Световноизвестният "Дюк Елингтън оркестра" ще свири в София. Почитателите на джаза и суинга ще имат възможност да чуят легендарния оркестър от американския "Котън клуб" на 27 април, съобщиха организаторите от "Арт БГ". Съставът..

публикувано на 02.02.10 в 13:04
Участниците в концерта на сцената в Първо студио на БНР

Картини от един концерт

На 24 януари 2010 година Първо студио на БНР събра колеги, за които БНР е памет, минало и настояще, житейско и професионално училище, място, където са срещали приятелства и любов. На сцената пред Биг бенда и диригента – Янко Миладинов застанаха звездите на..

публикувано на 02.02.10 в 12:43