Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

„Близкият“ – нов дует на Тони Димитрова и Стефан Илчев

Снимка: стоп кадър

„Близкият“, в изпълнение на дуета Тони Димитрова – Стефан Илчев, е сред новите предложения в Топ 20 на БНР – националната седмична класация за нова българска поп и рок музика. Песента вече е на пета позиция, което, без преувеличение, е истински успех. „Какво е щастие? – се пита този луднал свят ….“. Според Асен Йорданов, автор на текста, отговорът е: „любим човек и поглед верен…“ А също: „… прегръдка нежна, топъл глас. Сънувана целувка лека и думите: До теб съм аз!“

Музиката и аранжиментът са на Светослав Лобошки. Към песента е заснет и красив клип, в който се виждат прекрасни кътчета от Бургас и морския бряг.


Още от категорията

В света на талантливия Кристиян Григоров – Крис

Кристиян Григоров - Крис е 14 годишно момче с уникален глас и с голямо сърце. Той участва в различни благотворителни инициативи и спечели публиката с песните си и с мъдрите си думи. Крис е незрящ, тежко заболяване на костите го приковава в инвалидна..

публикувано на 20.01.10 в 13:25

Акценти от звукозаписната 2009-а

Продуцентът за народна музика при БНР Валентин Янков представя по-интересното от отминалата година. „Това бе една успешна година, така мислят и нашите слушатели, които ни пишат и изказват мнения. Акцент в работата ни беше 75-годишнината на БНР, която..

публикувано на 20.01.10 в 13:10

Концертът на Елтън Джон в София се отлага за 13 юни

Според официално съобщение на мениджмънта на Елтън Джон, обявеният за 6 юни концерт на артиста в София ще се състои седмица по-късно – на 13 юни (неделя). Промяната в дата се налага по логистични причини. Мястото на събитието остава непроменено – столичния..

публикувано на 19.01.10 в 17:13