Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

„Близкият“ – нов дует на Тони Димитрова и Стефан Илчев

Снимка: стоп кадър

„Близкият“, в изпълнение на дуета Тони Димитрова – Стефан Илчев, е сред новите предложения в Топ 20 на БНР – националната седмична класация за нова българска поп и рок музика. Песента вече е на пета позиция, което, без преувеличение, е истински успех. „Какво е щастие? – се пита този луднал свят ….“. Според Асен Йорданов, автор на текста, отговорът е: „любим човек и поглед верен…“ А също: „… прегръдка нежна, топъл глас. Сънувана целувка лека и думите: До теб съм аз!“

Музиката и аранжиментът са на Светослав Лобошки. Към песента е заснет и красив клип, в който се виждат прекрасни кътчета от Бургас и морския бряг.


Още от категорията

Изложба "Музикатура" се открива тази вечер в галерията на Зала "България"

Общо 16 български карикатуристи ще участват в откриващата се тази вечер изложба-базар "Музикатура" в галерия "България", концертен комплекс Зала "България". Карикатуристите ще представят близо 80 творби, в които хуморът е..

публикувано на 14.01.10 в 09:02

Джон Лоутън направи филм, посветен на Родопите

Българската рок-група БТР, народната певица Елена Каневска, както и фолклорните формации от родопското село Момчиловци са сред сценичните партньори на Джон Лоутън в концерта, който ще се проведе в края на юни. Известният вокалист на група “Юрая Хийп” обяви..

публикувано на 13.01.10 в 11:46

"Насекомикс" прави втори концерт с музика от новия си албум

Българската група "Насекомикс", която нашумя с песните си от филма "Източни пиеси", организира на 19 януари втори концерт с музика от новия си албум "Аdam's bushes Eva's deep" поради проявения голям интерес. След първия клип на..

публикувано на 12.01.10 в 11:06