Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

„Близкият“ – нов дует на Тони Димитрова и Стефан Илчев

Снимка: стоп кадър

„Близкият“, в изпълнение на дуета Тони Димитрова – Стефан Илчев, е сред новите предложения в Топ 20 на БНР – националната седмична класация за нова българска поп и рок музика. Песента вече е на пета позиция, което, без преувеличение, е истински успех. „Какво е щастие? – се пита този луднал свят ….“. Според Асен Йорданов, автор на текста, отговорът е: „любим човек и поглед верен…“ А също: „… прегръдка нежна, топъл глас. Сънувана целувка лека и думите: До теб съм аз!“

Музиката и аранжиментът са на Светослав Лобошки. Към песента е заснет и красив клип, в който се виждат прекрасни кътчета от Бургас и морския бряг.


Още от категорията

Млади цигулари от осем държави участват в конкурс в Хасково

Хасково е домакин на международен конкурс за млади цигулари, който ще се състои в рамките на 34-ите музикални дни "Проф. Недялка Симеонова" от днес до 25 октомври. В конкурса ще участват 44 млади цигулари от осем държави, сред които Австрия,..

публикувано на 23.10.09 в 06:40

Концерт с българска музика ще изнесе младежкото вокално студио "D Stars" в София

Концерт с българска музика ще изнесе младежкото вокално студио "D Stars" тази вечер от 19.00 ч. в зала "Мати" в НДК. Билетите са по 4 лева, съобщиха организаторите. С БГ партито днес започва поредицата тематични концерти на..

публикувано на 22.10.09 в 10:35

Проф. Димитър Тъпков става почетен доктор на Музикалната академия, 80-годишнината на композитора ще бъде отбелязана с авторски концерт

Проф. Димитър Тъпков става почетен доктор на Музикалната академия "Проф. Панчо Владигеров", 80-годишнината на композитора ще бъде отбелязана с авторски концерт днес от 18.00 ч. в академията. Входът е безплатен. Маестрото ще получи почетното звание..

публикувано на 22.10.09 в 07:02