Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Цялата любов“ на Владо Димов

Снимка: facebook/vlado.dimov.7

„Цялата любов“ е песен за лятото, морето и разбира се – любовта, която ни се иска да задържим във всичките си дни. Музиката е на изпълнителя Владо Димов, чиято кариера започна през 2004 г., след участие в популярни тогава телевизионни формати. Аранжиментът е на Красимир Гюлмезов, а Емилиана Стоименова е автор на текста, в който се споменава и Арапя – прекрасно кътче от нашето Южно Черноморие с прочути плажове и живописна природа, вдъхновило много поетични чувства и строфи:

„От лятото гравирам силуети:
китара, теб и Арапя.
А дрехите ни, сгънати в куплети,
превръщат любовта ми в суета...

Остани, остани, дай ми цялата любов…“

Владо Димов представи песента и видеоклипа към нея в края на септември. А в Топ 20 – класацията на БНР за българска поп и рок музика, „Цялата любов“ се оказа на пета позиция още първата седмица от участието си.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Кристофър Галовски, Емил Димитров – син и адвокат Христина Георгиева на заседание по делото.

Съдът защити авторското право върху песента "Моя страна, моя България"

Окръжният съд в Плевен реши, че е е нарушено авторското право на Емил Димитров - син, заради неразрешено използване и преработка на песента "Моя страна, моя България". Изпълнението в нарушение на Законаза за авторските и сродните права бе публично..

публикувано на 08.04.24 в 13:04
Сияна Буркхард

Талантливо българче прославя страната ни на международни клавирни конкурси

Българче на 9 години от Монтана прослави страната ни на клавирен конкурс в Сингапур. Сред участниците в него е имало пианисти от Тайланд, Хонконг, Малайзия, Гърция, Япония, Китай, Индонезия и Индия. По думите на преподавателката на момичето Нина..

публикувано на 07.04.24 в 10:35

"За теб"

Славин Славчев отдавна е познат като един от най-великолепните гласове на своето поколение в българската музика, и то не само в рок сферата, както личи и от най-новата му песен "За теб". Тя бележи няколко нови момента в развитието на Славин: в нея..

публикувано на 04.04.24 в 10:15