Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Цялата любов“ на Владо Димов

Снимка: facebook/vlado.dimov.7

„Цялата любов“ е песен за лятото, морето и разбира се – любовта, която ни се иска да задържим във всичките си дни. Музиката е на изпълнителя Владо Димов, чиято кариера започна през 2004 г., след участие в популярни тогава телевизионни формати. Аранжиментът е на Красимир Гюлмезов, а Емилиана Стоименова е автор на текста, в който се споменава и Арапя – прекрасно кътче от нашето Южно Черноморие с прочути плажове и живописна природа, вдъхновило много поетични чувства и строфи:

„От лятото гравирам силуети:
китара, теб и Арапя.
А дрехите ни, сгънати в куплети,
превръщат любовта ми в суета...

Остани, остани, дай ми цялата любов…“

Владо Димов представи песента и видеоклипа към нея в края на септември. А в Топ 20 – класацията на БНР за българска поп и рок музика, „Цялата любов“ се оказа на пета позиция още първата седмица от участието си.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Любовта" – нов сингъл от група Фанданго

Група Фанданго представя "Любовта" – нов сингъл от наскоро издадения албум "Като птиците". Това е една от последно записаните за албума песни. Автор на музиката и текста е фронтменът на Фанданго – Христо Стефанов, аранжиментът е на цялата група...

публикувано на 19.04.24 в 10:15

Китаристът Ангел Демирев представя авторска музика на концерт в Пловдив

Ангел Демирев е китарист, в чиято музика се вплитат етно мотиви не само от България, не само от Балканите, а от много по-далечни страни и култури. Според него това е въпрос на търсене най-вече на душата, но и въпрос на комуникация с инструмента...

публикувано на 16.04.24 в 10:15
Снимка: facebook.com/FondaciataTheFondation

"Фондацията" с турне в САЩ и Канада

Българите в САЩ и Канада броят с нетърпение дните до турнето там на българската супергрупа "Фондация". Музикантите – Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, свирят заедно вече 11 години за радост на многобройните..

публикувано на 15.04.24 в 21:10