Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Григор Димитров отказа участие в предстоящия турнир в Стокхолм

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Първата ракета на България Григор Димитров е отказал участие в тенис турнира АТР 250 в зала в Стокхолм, който започва в понеделник, съобщиха организаторите за БНР. Това означава, че сезонът за 30-годишния хасковлия завършва със загубата от Александър Зверев в Париж, където тенисистът ни показа брилянтна игра. 

През настоящата година Димитров записа 24 победи и 18 поражения. Той стигна и до полуфиналите в Индиън Уелс и Сан Диего.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Нургюл Салимова

Второ реми за Нургюл Салимова на Турнира на претентентите в Торонто

Нургюл Салимова записа второ реми на Турнира на претендентките за световната титла по шахмат в канадския град Торонто. Двайсетгодишната българка, която игра с белите фигури, завърши наравно с китайката Лей Тинцзие – победителката в последното издание..

публикувано на 06.04.24 в 10:05

Нургюл Салимова представя България на Турнира на претендентките

Нургюл Салимова е единствената, която ще представи България, на започващия днес в Торонто Турнир на претендентките за световната титла по шахмат, след като заслужи мястото си там с блестящото си представяне на Световната купа миналия септември, когато..

публикувано на 03.04.24 в 17:41

Кубрат Пулев спечели шампионски пояс след победа в София

Кубрат Пулев завоюва интернационалната титла на Световната боксова асоциация в тежка категория след победа над украинеца Ихор Шевадзуцкий с единодушно съдийско решение. Пред над 8000 зрители в "Арена София" Пулев надигра в главния мач от галавечерта..

публикувано на 31.03.24 в 09:17