Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

БНР с ново предизвкателство към меломаните

Музика на живо от преобразеното Първо студио

Най-новият мултимедиен проект на Радио София на БНР стартира в събота, 20 ноември. Musicology Live с DJ Мартен Роберто ще представя ексклузивни акустични концерти на най-обичаните и популярни български изпълнители от култовото Първо студио на Българското национално радио.

Чрез Musicology Live с DJ Мартен Роберто прилична доза „музикален адреналин“ ще си вземат любителите на поп, соул, рок, фънк и R&B-музиката. 

Първият епизод от поредицата ще бъде излъчен на 20 ноември от 16:00 часа в канала Musicology Live в YouTube.

Musicology Live Official trailer

Първият гост на музикалния сериал е Елена Сиракова. Концертът ѝ можете да видите ТУК.  

Мартен Роберто се занимава с музика от повече от 20 години, продуцира и участва в музикални проекти, работи като DJ и като радио- и телевизионен водещ. От 2017 година е част от голямото семейство на БНР, а негова запазена марка и до днес си остава предаването Musicology Live.


Още от категорията

Българските представители в конкурса "Евровизия" няма да пеят на финала

В Торино се проведе се първият полуфинал от конкурса "Евровизия". Българската рок група Intelligent Music Project с тяхната песен "Intention" не успя да се класира за финала. Но групата получи комплименти, предава кореспондентът на БНР в..

публикувано на 11.05.22 в 10:02
Снимка: Facebook /@MariaMutafchievaMary

"Остани" – песен, която задава въпроси

Създаването на "Остани" е провокирано от абсурда на съвремието ни – време на страх, ограничения и забрани, казва Мери (Мария) Мутафчиева , която е автор на текста и музиката. Аранжиментът е на Мирослав Мутафчиев. ˮЛесно е да се изгубиш, лутайки се..

публикувано на 11.05.22 в 09:15

Българското участие на "Евровизия" 2022

На 10 май е първият полуфинал на конкурса Евровизия, който тази година се провежда в Торино, Италия. Както вече ви информирахме, българският представител за изданието през 2022 г. е групата Intelligent Music Project. Вторият полуфинал е на 12 май, а..

публикувано на 10.05.22 в 07:05