Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

БНР с ново предизвкателство към меломаните

Музика на живо от преобразеното Първо студио

Най-новият мултимедиен проект на Радио София на БНР стартира в събота, 20 ноември. Musicology Live с DJ Мартен Роберто ще представя ексклузивни акустични концерти на най-обичаните и популярни български изпълнители от култовото Първо студио на Българското национално радио.

Чрез Musicology Live с DJ Мартен Роберто прилична доза „музикален адреналин“ ще си вземат любителите на поп, соул, рок, фънк и R&B-музиката. 

Първият епизод от поредицата ще бъде излъчен на 20 ноември от 16:00 часа в канала Musicology Live в YouTube.

Musicology Live Official trailer

Първият гост на музикалния сериал е Елена Сиракова. Концертът ѝ можете да видите ТУК.  

Мартен Роберто се занимава с музика от повече от 20 години, продуцира и участва в музикални проекти, работи като DJ и като радио- и телевизионен водещ. От 2017 година е част от голямото семейство на БНР, а негова запазена марка и до днес си остава предаването Musicology Live.


Още от категорията

Снимка: Facebook / fondacia.kichkasavova

"С песните на Кичка Савова" отново събира сърцати народни музиканти

Фестивалът "С песните на Кичка Савова" е едно от най-забележителните фолклорни събития у нас. Провежда се в с. Сладун, разположено в югоизточния край на страната ни, съвсем близо до границата с Република Турция. Предстои единадесетото му..

публикувано на 29.04.22 в 13:03

Детският хор на БНР е на турне в Белгия

Пето турне в Белгия ще осъществят талантливите певци от Детския радиохор. То започва на 29 април и продължава до 2 май. Под диригентството на Венеция Караманова и с клавирен съпровод, хористите ще изнесат два концерта в Гент и Брюксел...

публикувано на 29.04.22 в 12:10

Дони издаде "Емигрантски" албум и превърна България във вдъхновение и спомен

" Този албум е за всеки, който знае, усещал е или ще усети самотата. Той е за вътрешните или външни емигранти. За всеки, който има сетива да чуе звука на спомена " – така Добрин Векилов-Дони определи пред Радио България най-новия си албум "Емигрантски"...

публикувано на 26.04.22 в 12:05