Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Словенец застава начело на българския футболен шампион

Анте Шимунджа Снимка: официален сайт на ФК "Лудогорец"

Словенецът Анте Шимунджа е новият треньор на „Лудогорец“, обявиха от клуба в Разград. Роденият в Марибор 50-годишен специалист оставя отлични впечатления с работата си в клубовете "Марибор" и "Мура", заради което получи покана да поеме десеткратния шампион на България. Шимунджа постигна впечатляващи резултати в първенството на Словения, заради което е предпочетен от ръководството на "Лудогорец" пред други специалисти от България и чужбина. Шимунджа пристига в Разград със свой екип. Словенецът Дамян Ошлай ще бъде негов асистент, а хърватинът Лука Башич ще отговаря за кондиционната подготовка. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Салимова постигна реми срещу лидерката в Турнира на претендентките

Нургюл Салимова постигна реми с бившата световна шампионка Тан Чжони от Китай в петия кръг от Турнира на претендентките в Торонто. С черните фигури 20-годишната българка изигра много спокойно партията си срещу водачката във временното..

публикувано на 10.04.24 в 12:35
Нургюл Салимова

Нургюл Салимова записа първа победа в Турнира на претендентките

Нургюл Салимова записа първа победа в Турнира на претендентките Нургюл Салимова постигна първа победа в Турнира на претендентките за световната титла по шахмат при жените в Торонто. В IV кръг от надпреварата в канадския град 20-годишната..

публикувано на 08.04.24 в 10:10

ЦСКА надви "Левски" във вечното дерби

Отборът на ЦСКА-София победи "Левски" с 2:0 в дербито от 28-ия кръг на Първа лига. Червените не дадоха шансове на съперника си пред над 30 000 зрители на Националния стадион "Васил Левски".  На мач като на война - рекордни количества бомбички за..

публикувано на 07.04.24 в 17:18