Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Биатлонистът Владимир Илиев с най-добро класиране за сезона

Владимир Илиев
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Най-добрият български биатлонист Владимир Илиев направи най-силното си състезание от началото на сезона в Световната купа, завършвайки 13-ти в преследването на 12,5 км в Оберхоф. При тежките условия за стрелба в германския център той допусна само една грешка на първата си стрелба и това му позволи да спечели 18 позиции спрямо резултата си от спринта в петък. Така българинът финишира на 1:31.8 зад победителя Кантен Фийон Майе от Франция. 





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Елитът на световната художествена гимнастика се събира на Световната купа в София

София отново се превръща в столица на световната художествена гимнастика, в която елитът на този спорт ще нарисува голямата картина от предусещания, емоции и въжделения броени месеци преди олимпийските игри в Париж. От 12 до 14 април в зала..

публикувано на 11.04.24 в 11:25

Втора загуба за Нургюл Салимова на Турнира на претендентките

Нургюл Салимова загуби от Александра Горячкина на Турнира на претендентките за световната титла по шахмат в Торонто. Партията беше първата класическа между двете от финала за Световната купа през август м.г., който заемащата трето място в световната..

публикувано на 11.04.24 в 10:30

Салимова постигна реми срещу лидерката в Турнира на претендентките

Нургюл Салимова постигна реми с бившата световна шампионка Тан Чжони от Китай в петия кръг от Турнира на претендентките в Торонто. С черните фигури 20-годишната българка изигра много спокойно партията си срещу водачката във временното..

публикувано на 10.04.24 в 12:35