Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Катастрофа с косовски автобус край Кюстендил

| обновено на 18.01.22 в 11:51
Снимка: БГНЕС

Автобус пътуващ за Косово, в който е имало и деца, е катастрофирал на 18 януари, около 4.30 ч., на околовръстния път на Кюстендил при отбивката за язовир „Дренов дол". Няма тежко пострадали хора, каза говорителят на Областната дирекция на полицията Катя Табачка.

Автобусът се е ударил в спрял товарен автомобил, докато водачът се е опитвал да сигнализира, че на пътя има паднало дърво.

При удара камионът е изхвърлен встрани от пътя. Леко пострадал е шофьорът на автобуса, оказана му е медицинска помощ. 29 от пътниците, 6 от тях деца, са настанени в общинско отопляемо помещение. Движението в пътния участък остана блокирано до отстраняването на катастрофиралите превозни средства. Произшествието се разследва.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Жълт код за обилни валежи е подаден за 7 области на юг и по Черноморието

В събота , 20 април, минималните температури в страната ще са между 2 и 7°, в някои котловини на югоизток и до 0°, в София 2°. През деня на изток ще е облачно с валежи от дъжд, на места значителни. На запад до обяд ще има разкъсана облачност, после..

публикувано на 19.04.24 в 20:10

България днес - 19 април 2024 г.

В "България днес" на 19 април говорим за успеха на българката Албена Василева от Чикаго, представяме ви уникалната изложба на автентични български килими, изложена в Париж и правим виртуално пътешествие до Казанлъшката гробница, открита на днешната..

публикувано на 19.04.24 в 19:00
Андрей Пленкович

По съседски: Събития с балкански адрес

В изборната битка между премиер и президент в Хърватия печели премиерът Премиерът на Хърватия Андрей Пленкович и президентът Зоран Миланович се изправиха един срещу друг на извънредни парламентарни избори в страната. Борещият се за..

публикувано на 19.04.24 в 10:45