Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кармичната любов – вдъхновение за песента Everything to Nothing

Снимка: Facebook/jrmarinoff

Жан Мар е български изпълнител, спечелил популярност и в Швейцария, където живее през последните години. Там той дебютира в радиоефира с песента си Love is, която вече четвърта година продължава да се върти по местните радиостанции, следвана от Hold On, която също се радва на успех. Новата му песен носи името Everything to Nothing и е в дует с Мария Маринова (MAKAYA), достигнала до полуфиналите на „Гласът на България“.

Песента е вдъхновена от личните преживявания на музиканта и загубата на една любов. „Това е любов, която напълно ме промени. Кармична любов, която дойде в много труден момент, всеки се беше затворил в себе си, а накрая аз останах сам с моите мисли, страхове и болка. Понякога кармичната любов навлиза в нашия живот, преобразява ни, кара ни да се променим, само за да ни „изпепели“ и да си тръгне“ – споделя певецът.

Жан Мар е автор на текста и музиката, а аранжиментът прави заедно с Краси Тодоров и Ташо Колев. Песента вече месеци е в Топ 20 на БНР.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Лъжи и истини"… Сленг представя ново видео

SLNG (Сленг) е една от групите, дали облик на съвременната българска музика в началото на новото хилядолетие. След загубата на фронтмена Дими Екимов, Сленг се завърнаха в обновен състав – вече над десет години певец в групата е Владимир Михайлов,..

публикувано на 28.03.24 в 09:45

Споделена обич и нова песен в среща на дует ШИК със софийската публика

Дует ШИК има запазено място в сърцата на почитателите на красивата музика със своите мелодични песни, много от тях превърнали се в хитове. Техен автор е Красимир Гюлмезов – утвърден композитор, аранжор, инструменталист и певец. В дует ШИК гласът му се..

публикувано на 26.03.24 в 07:15
Мирослава Кацарова и Мирослав Турийски

"От тук до вечността" с Мирослава Кацарова и Мирослав Турийски

"От тук до вечността" ще ни преведат певицата Мирослава Кацарова и Мирослав Турийски – пианист, композитор и аранжор. Това ще се случи с помощта на Биг Бенда на БНР с диригент Антони Дончев в концерт на 21 март, от 19 ч. в Първо студио на..

публикувано на 20.03.24 в 11:05