Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Във Велинград обсъждат бъдещето на българския СПА туризъм

Снимка: архив

Председателят на Комисията по туризъм Илин Димитров организира работна среща с представителите на бранша във Велинград, съобщи БТА. 

На форума, представителите на държавата и туристическия сектор ще обсъдят актуални въпроси, свързани с развитието на туризма в региона. Ще бъдат разгледани и бъдещи законодателни инициативи при изготвянето нов закон за туризма.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Варна и близките курорти са на път да достигнат нивата на рекордната предпандемична 2019 г.

Pаботещите в туристическия бранш в района на Варна се готвят отсега за летния сезон. Съдейки по предварителните резервации, има шанс най-сетне да се достигнат нивата на рекордната за сектора 2019 г., научаваме от интервю с Павлин Косев –..

публикувано на 09.02.24 в 09:39

"Загадки и истории в музея" – опознайте културно-историческото наследство на Хасковския край

Районът на Хасково е осеян със свидетелства от хилядолетното му минало, а най-интересните археологически находки са изложени в Регионалния исторически музей на града. Богатият му фонд предлага артефакти от различни исторически пластове – през..

публикувано на 06.02.24 в 10:45
Винена карта ден на отворени врати за Трифон Зарезан в Западна и Централна Дунавска равнина

Винарни от Северна България отварят врати за туристи на 10 февруари

Винарни от Западна и Централна Дунавска равнина запърви път отварят вратите си за посетители на 10 февруари, събота. Денят е избран между 1-ви и 14 февруари, които са двете дати за празнуване на Св. Трифон Зарезан. Надяваме се виненият тур да стане..

публикувано на 04.02.24 в 13:29